Problemen oplossen met GoBright App met IAdea apparaat

Een IAdea-display wordt standaard geleverd met vooraf geïnstalleerde add-on firmware met de GoBright Android App, vandaar dat het oplossen van problemen verschilt van de andere apparaten.

Internetverbinding van apparaat testen

Om de verbinding van het IAdea apparaat te testen moet u eerst de GoBright app op een scherm sluiten en dan de onderstaande stappen volgen:

1. In de Instellingen modus druk op 'Afsluiten'-veld om terug te keren naar het Android scherm en druk direct op de Pauze-toets
    • Bij sommige modellen is er een extra beveiligingspincode. Veeg de 'vergrendelknop' onderaan het scherm omhoog en vul '010101' in
  2. Selecteer de rechtsbovenhoek "Geavanceerd"-optie
  3. Klik meerdere keren met uw vinger op de rechterbenedenhoek totdat het Android-startscherm wordt weergegeven
  4. Open een webbrowser en probeer naar het portaal te gaan.gobright.cloud

Kunt u geen verbinding maken met de portaalsite? Neem contact op met uw IT-beheerder voor hulp met de internetverbinding.

Optioneel: een aangepaste NTP-server instellen

Om een aangepaste NTP-server in te stellen op het IAdea-apparaat moet je eerst de app GoBright sluiten op een scherm en dan de onderstaande stappen volgen:

1. In de Instellingen modus druk op 'Afsluiten'-veld om terug te keren naar het Android scherm en druk direct op de Pauze-toets
    • Bij sommige modellen is er een extra beveiligingspincode. Veeg de 'vergrendelknop' onderaan het scherm omhoog en vul '010101' in
  2. Ga naar Planning > Tijdserver
  3. Het NTP-adres toevoegen
  4. Tik op play om de app GoBright te starten.

Herstart het apparaat

Om het apparaat opnieuw op te starten, moet je eerst de app GoBright op een scherm sluiten en vervolgens inde instellingenmodus op het veld 'Opnieuw opstarten' drukken om opnieuw op te starten.

Na het opnieuw opstarten wordt de GoBright Android app automatisch geopend en wordt binnen een minuut automatisch verbinding gemaakt met de GoBright Portal met het gekoppelde weergaveprofiel. Meer informatie over profielen

Fabrieksreset en opnieuw activeren van de GoBright Apparaattoepassing

Wanneer de GoBright Device Android App opnieuw moet worden geactiveerd, moet het IAdea apparaat een fabrieksreset ondergaan. De Factory Reset zal een apparaat opleveren met schone instellingen en add-on firmware van IAdea met voorgeïnstalleerde GoBright Device Android App.

Om de fabrieksreset van het IAdea apparaat uit te voeren, moet u eerst de GoBright app op een scherm sluiten en dan de onderstaande stappen volgen:

1. In de Instellingen modus druk op 'Afsluiten'-veld om terug te keren naar het Android scherm en druk direct op de Pauze-toets
  2. Selecteer de rechtsbovenhoek "Geavanceerd"-optie
  3. Systeem kiezen
  4. Selecteer Fabrieksinstelling

Nadat de fabrieksreset is voltooid, kan het apparaat opnieuw worden geactiveerd binnen het portaal door de instructies van dit artikel te volgen: Een apparaat activeren met de GoBright app

Het apparaat zou nu binnen een minuut automatisch verbinding moeten maken met de GoBright Portal en het gekoppelde displayprofiel moeten laden. Meer informatie over profielen