Installatiegids - Functionele configuratie

Welkom op GoBright Wij willen u bedanken voor uw aankopen! Klik hier voor meer informatie over Wat is GoBright en Hoe werkt het.

Hieronder vindt u een kaart met alle beschikbare licenties.

Hieronder volgen de stappen van de algemene Functionele configuratie setup voor de GoBright Beheerders.

Kies de stappen die overeenkomen met uw gekochte licenties.

Algemene configuratie

Algemene instellingen (verplicht)

Log in op je omgeving met de admin credentials die je hebt ontvangen in je licentiebestand om te beginnen met je algemene instellingen.

Gebruikers toevoegen
Gebruikers moeten worden toegevoegd om toegang te krijgen tot de GoBright portal en App. Voor een snelle demo kunt u handmatig gebruikers toevoegen zonder integratie en alleen authenticatie met wachtwoord. Klik hier voor het artikel.

Voor gebruikerssynchronisatie kunt u gebruik maken van externe integraties zoals Office365, Exchange of G Suite. Lees de tweede e-mail voor de IT-beheerder om de integraties in te stellen.

Locaties
De locaties zijn nodig om bureaus te verbinden voor het in kaart brengen en boeken van bureaus. Klik hier voor het artikel.

Voorzieningen
De voorzieningen zijn nodig om gebruikers te laten zien wat er beschikbaar is in de kamer of bij de bureaus, en om te filteren bij het zoeken naar een kamer/bureau. Klik hier voor het artikel.

Ontmoet configuratie

Kamers toevoegen
Dit gedeelte hieronder is voor nadat de mailboxen voor de kamers zijn geconfigureerd door uw IT afdeling. Wanneer de mailboxen voor de kamers zijn aangemaakt kunt u de kamers synchroniseren in de GoBright portal. Klik hier voor het artikel.

Profiel voor kamers
In het Profiel voor kamers kan het gedrag van de kamers worden gedefinieerd. Klik hier voor het artikel.

Types voor Kamers
Het is mogelijk om Kamers te categoriseren door een type toe te voegen zoals 'Board Room, Huddle Room, Meeting Room, Training Room, etc. Klik hier voor het artikel.

Wayfinder (optioneel)
Met de Wayfinder kunt u het display zo configureren dat het aangeeft waar uw vergaderzalen te vinden zijn. Klik hier voor het artikel.

Dienstenconfiguratie (optioneel)

De diensten kunnen alleen voor de kamers worden geconfigureerd. Klik hier voor het artikel.

Werkconfiguratie

Bureaus toevoegen
Bureaus moeten individueel worden gemaakt om hun gedrag voor het boeken te definiëren. Klik hier voor het artikel.

Profiel voor Desks
Het profiel voor Desks-configuratie wordt gebruikt om instellingen van Desks te delen. Klik hier voor het artikel.

Soorten bureaus
Het is mogelijk om bureaus in categorieën in te delen door een type toe te voegen zoals 'groot bureau, staand bureau, enz. Klik hier voor het artikel.

Bezoek configuratie

Configureer Bezoekersregistratie
Je bezoekweergave kan worden geconfigureerd door te beginnen met het configureren van de Algemene instellingen van de Bezoekersregistratie. Klik hier voor het artikel

Bezoekregistratie
De Bezoekdisplay moet in het portaal worden geactiveerd en het profiel voor de display moet van tevoren worden geconfigureerd. Klik hier voor het artikel.

Anderen

Kaarten configuratie voor Meet & Work

Wanneer alle bovenstaande stappen zijn geconfigureerd, kunnen de bureaus en/of kamers op de plattegrond worden gekoppeld. Klik hier voor het artikel.

GoBright mobiele App voor Ontmoeten of Werken

De GoBright App communiceert rechtstreeks met uw GoBright omgeving. Het geeft u een snelle boekingservaring met een responsive look en feel.

De app kan worden geïnstalleerd via de aangewezen app stores:
Android app: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gobright.brightbooking&hl=nl
iOS app: https://itunes.apple.com/nl/app/gobright-brightbooking/id1205856002

Profiel/configuratie van apparaten

Ruimte Weergave Profiel

In het profiel van de Room Display kunt u het gedeelde gedrag van uw Room displays configureren. Klik hier voor het artikel.

Mapviewer configuratie

Klik hier voor het artikel over het configureren van uw Mapviewer-weergave.

Wayfinder Weergave Profiel

In het Wayfinder Display Profile kun je het gedeelde gedrag van je Wayfinder displays configureren. Klik hier voor het artikel.

Gateway Profiel

Het Gateway-profiel bevat gedeelde instellingen voor uw Gateway-apparaten. Klik hier voor het artikel.

Klik hier om het overzicht voor uw IT-team te krijgen.