Illustration

Vacature

Channel Development Manager

De functie van Channel Development Manager is een internationale en commerciële functie met een brede scope aan werkzaamheden. Het hoofddoel is om in het indirecte verkoopkanaal dat GoBright B.V. gebruikt te zoeken naar de juiste partners (A/V-distribiteurs, resellers en kantoormeubelfabrikanten), deze te contracteren, de relatie goed in te richten en te continueren en de verkoopdoelstellingen te realiseren.

Als Channel Development Manager heb je een gevarieerd aantal werkzaamheden. Van het opzetten van contacten en het onderhouden van relaties naar het verzorgen van trainingen en product presentaties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en realiseren van partnerplannen en het uitvoeren van verkoop stimulerende acties. Samen met je relaties zorg je ervoor dat de doelstellingen die in de opgezetten partnerovereenkomsten staan behaald worden. Uiteraard leg je alles vast in ons CRM-systeem.

Samen met de Commerciële Directeur en onze Marketing en Supportafdelingen spar je over nieuwe ideeën en strategieën. Teamspirit en samenwerking is hierin erg belangrijk. Daarnaast werk je mee op beurzen en events. Het is vanzelfsprekend dat je jezelf blijft ontwikkelen qua kennis van ons product, de markt en je eigen verkoop skills.

Wie ben jij?

Je bent HBO opgeleid en/of hebt relevante kennis en ervaring in de richting van Commerciële Economie, International Business en/of Bedrijfskunde. Vakgerichte certificeringen en/of opleidingen zoals verkooptrainingen zijn een plus. Relevante werkervaring op het gebied van Sales en Relatiemanagement is belangrijk.

Competenties

 • Zelfstanding kunnen omgaan met vrijheid.
 • De vertaalslag kunnen maken tussen software en communicatie.
 • Sterk, professioneel en representatief voorkomen.
 • Kan multitasken en is stressbestendig.
 • Communicatief vaardig in meerdere talen. Ten minste Nederlands en Engels (mondeling en schriftelijk) Duits is een pre.
 • Proactief in het zien van verbetermogelijkheden op werk- en persoonlijk gebied.
 • Eerlijk en betrouwbaar.

Wat bieden wij jou?

 • Mogelijkheid om het platform van GoBright naar nieuwe hoogtes te brengen.
 • Passend salaris en target bonussen.
 • Goede begeleiding en training.
 • Internationale reizen naar prospects en klanten.
 • Optioneel: lease auto.

Wij zijn GoBright

Bij GoBright ontwikkelen we producten om organisaties efficiënter te laten werken en communiceren met digitale middelen. We breiden internationaal snel uit, en zijn actief in de BeNeLux, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Denemarken, Australië en Nieuw-Zeeland. Tot onze klanten mogen we bijvoorbeeld Nederlandse Spoorwegen, ANWB, PostNL & Strukton Worksphere. Internationaal klanten als DSV, Thirteen Group, RZV, Cosnova en Beiersdorf rekenen.

GoBright is een smart-office & signage platform, waarmee vergaderen, flexibel werken en ontvangen van bezoek verregaand geoptimaliseerd worden. Met IoT sensoren, displays, apps en andere digitale oplossingen wordt de medewerker ondersteund in zijn dagelijkse werkzaamheden binnen moderne kantooromgevingen.

Daarnaast is GoBright het medium waarmee audiovisuele boodschappen op een aantrekkelijke en interactieve manier kunnen worden gecommuniceerd naar een specifieke doelgroep. Schermen die met elkaar in verbinding staan, geïnstalleerd op diverse locaties, kunnen centraal worden aangestuurd en beïnvloed, zodat een maximaal visueel effect en impact kunnen worden bereikt.

Zie jij jezelf werken bij ons?

Stuur dan een mail met je CV + Motivatie naar info@gobright.com.

Meer over GoBright
FAQ

Ask us anything! Find the answers to the most frequently asked questions here.

Browse the FAQ
Help center

A goldmine for all IT and Facility Managers. Dive into the technical stuff concerning our products and solutions.

Visit the help center
Newsletter

Wanna stay informed of all developments within the smart office and our new features? Subscribe now.

Subscribe now.